Červená řepa prášek, sprejové sušení, Bio Složení: 100% červená řepa BIO Země původu: USA, EU, Čína Balení: 5 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU Minimální trvanlivost: min 2 měsíců od data výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C) Nutriční hodnoty na 100g výrobku ENERGIE [kJ / kcal] 470/347 TUKY [g] 1,07 z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,11 SACHARIDY [g] 70 z toho CUKRY [g] 45,9 VLÁKNINA 6,09 BÍLKOVINY [g] 11,3 SŮL [g] 0,01 Nutriční hodnoty se mohou u přírodních... Celý popis
Koupit za 1 892 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Červená řepa prášek, sprejové sušení, Bio
Složení: 100% červená řepa BIO
Země původu: USA, EU, Čína
Balení: 5 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 2 měsíců od data výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal]
470/347
TUKY [g]
1,07
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]
0,11
SACHARIDY [g]
70
z toho CUKRY [g]
45,9
VLÁKNINA
6,09
BÍLKOVINY [g]
11,3
SŮL [g]
0,01
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY
max. 8%
Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ
max. 10.000 cfu/g
KVASINKY
10.000 cfu/g
PLÍSNĚ
10.000 cfu/g
E.COLI
1000 cfu/g
SALMONELLA
negativní
Složení: 100% červená řepa BIO
Země původu: USA, EU, Čína
Balení: 5 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 2 měsíců od data výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal]
470/347
TUKY [g]
1,07
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]
0,11
SACHARIDY [g]
70
z toho CUKRY [g]
45,9
VLÁKNINA
6,09
BÍLKOVINY [g]
11,3
SŮL [g]
0,01
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY
max. 8%
Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ
max. 10.000 cfu/g
KVASINKY
10.000 cfu/g
PLÍSNĚ
10.000 cfu/g
E.COLI
1000 cfu/g
SALMONELLA
negativní
Parametry
Výrobce | Les Fruits Du Paradis |
Hmotnost | 5200 g |
Bio | ano |
Forma | mleté |