práškový DIP - KRILL a OLIHEŇ Novinka podzimu 2014! Extra kvalitní, mnohadruhová směs tříděných surovin, s vysokým podílem arktického krilu a olihňové moučky. Charakter a složení:  Dip byl vyroben na základě poptávky zákazníků po doplnění naší řady Krill a Oliheň. Jde o směs sypkých, pachově i chuťově výrazných surovin, kde dominuje krilová a olihňová moučka, spolu s dalšími rybími surovinami. Práškový dip Krill a Oliheň má výrazný rybí pach a světle hnědo-červenou barvu po převládajících surovinách. Ve... Celý popis

Koupit za 120 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

práškový DIP - KRILL a OLIHEŇ
Novinka podzimu 2014! Extra kvalitní, mnohadruhová směs tříděných surovin, s vysokým podílem arktického krilu a olihňové moučky.
Charakter a složení:  Dip byl vyroben na základě poptávky zákazníků po doplnění naší řady Krill a Oliheň. Jde o směs sypkých, pachově i chuťově výrazných surovin, kde dominuje krilová a olihňová moučka, spolu s dalšími rybími surovinami. Práškový dip Krill a Oliheň má výrazný rybí pach a světle hnědo-červenou barvu po převládajících surovinách. Ve směsi je dále sušené mléko, syrovátka, játrový protein a další snadno rozpustné suroviny.
 
Tip na použití: Práškový dip se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Má všestranné použití, ideální je však na rybí výrobky! Dip Krill a Oliheň díky svému složení vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která je velmi dobře soudržná, přitom ale propustí veškeré snadno rozpustné látky do okolí. Suché boilies a pelety lze namočit na cca 1 minutu do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté opět ponořit do vody, po chvilce vytáhnout a zase dobře obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt. 
Uskladnění:  Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu. Dobře uzavřený, v suchu a  temnu vydrží dip min. 12 měsíců !  
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 100 g