práškový DIP - KRILL a OLIHEŇ Novinka podzimu 2014! Extra kvalitní, mnohadruhová směs tříděných surovin, s vysokým podílem arktického krilu a olihňové moučky. Charakter a složení: Dip byl vyroben na základě poptávky zákazníků po doplnění naší řady Krill a Oliheň. Jde o směs sypkých, pachově i chuťově výrazných surovin, kde dominuje krilová a olihňová moučka, spolu s dalšími rybími surovinami. Práškový dip Krill a Oliheň má výrazný rybí pach a světle hnědo-červenou barvu po převládajících surovinách. Ve... Celý popis
Koupit za 120 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Krmiva Hulín Práškový Dip Krill oliheň 100g
Doprava:
69 Kč
120 Kč
Koupit za 120 Kč
Práškový Dip - KRILL a OLIHEŇ 100 g
Doprava:
zdarma
Skladem
86 Kč
Koupit za 86 Kč
Popis
práškový DIP - KRILL a OLIHEŇ
Novinka podzimu 2014! Extra kvalitní, mnohadruhová směs tříděných surovin, s vysokým podílem arktického krilu a olihňové moučky.
Charakter a složení: Dip byl vyroben na základě poptávky zákazníků po doplnění naší řady Krill a Oliheň. Jde o směs sypkých, pachově i chuťově výrazných surovin, kde dominuje krilová a olihňová moučka, spolu s dalšími rybími surovinami. Práškový dip Krill a Oliheň má výrazný rybí pach a světle hnědo-červenou barvu po převládajících surovinách. Ve směsi je dále sušené mléko, syrovátka, játrový protein a další snadno rozpustné suroviny.
Tip na použití: Práškový dip se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Má všestranné použití, ideální je však na rybí výrobky! Dip Krill a Oliheň díky svému složení vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která je velmi dobře soudržná, přitom ale propustí veškeré snadno rozpustné látky do okolí. Suché boilies a pelety lze namočit na cca 1 minutu do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté opět ponořit do vody, po chvilce vytáhnout a zase dobře obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt.
Uskladnění: Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu. Dobře uzavřený, v suchu a temnu vydrží dip min. 12 měsíců !
Novinka podzimu 2014! Extra kvalitní, mnohadruhová směs tříděných surovin, s vysokým podílem arktického krilu a olihňové moučky.
Charakter a složení: Dip byl vyroben na základě poptávky zákazníků po doplnění naší řady Krill a Oliheň. Jde o směs sypkých, pachově i chuťově výrazných surovin, kde dominuje krilová a olihňová moučka, spolu s dalšími rybími surovinami. Práškový dip Krill a Oliheň má výrazný rybí pach a světle hnědo-červenou barvu po převládajících surovinách. Ve směsi je dále sušené mléko, syrovátka, játrový protein a další snadno rozpustné suroviny.
Tip na použití: Práškový dip se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Má všestranné použití, ideální je však na rybí výrobky! Dip Krill a Oliheň díky svému složení vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která je velmi dobře soudržná, přitom ale propustí veškeré snadno rozpustné látky do okolí. Suché boilies a pelety lze namočit na cca 1 minutu do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté opět ponořit do vody, po chvilce vytáhnout a zase dobře obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt.
Uskladnění: Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu. Dobře uzavřený, v suchu a temnu vydrží dip min. 12 měsíců !
Parametry
Hmotnost | 100 g |